Az oldalunk használhatóságának érdekében sütiket (cookie) használ, amelyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találja.

Süssön csirkemellpástétomot!

Ha egyedi, ízletes vacsorát szeretne készíteni, ajánljuk a csirkemell pástétom elkészítését. Egyszerűen összeállítható, pompás finomság az esti étkezéshez. Webáruházunkban 3 színben is kapható hozzá hőálló pástétomsütő edény, mely kívül-belül mázas, így könnyen tisztítható. 

Csirkemell pástétom recept

Pástétomsütő tál

Hozzávalók:
-    fél kg darált csirkemell
-    1 kicsi vöröshagyma
-    egy marék apróra vágott császár szalonna
-    1 tojás
-    1 ek mustár
-    kevés olaj
-    fél bögre zsemlemorzsa
-    pár szál petrezselyem zöldje, apróra vágva
-    vaj vagy zsír az edény kikenéséhez
-    só
-    bors

Elkészítése:

Az apróra vágott császárszalonnát és a hagymát az olajban megdinszteljük. 
Egy külön tálban összekeverjük a többi hozzávalót: a darált csirkemellet, a tojást, a zsemlemorzsát, az apróra vágott petrezselyem zöldjét, a mustárt. Majd hozzáadjuk a pirított hagymás szalonnát, és jól elkeverjük. Tetszőlegesen borsozzuk, és sózzuk. 
A pástétomsütőt kivajazzuk, majd beletesszük az egyveleget. Előmelegített sütőben megsütjük. Miután kihűlt, pirítóssal fogyasztjuk.

Jó étvágyat hozzá!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír