Az oldalunk használhatóságának érdekében sütiket (cookie) használ, amelyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találja.

Vajtartók, vizes vajtartók

Reggeli tálalásakor fontos szerepet tölthet be a vajtartó. A klasszikus vajtartó sokáig hidegen tartja a vajat, nem olvad ki egyhamar. Ha a vizes vajtatót választjuk, megkönnyítjük magunknak a reggeli elkészítését, mert a víznek köszönhetően kenhető marad a vaj, és még a hűtőben sem kell neki helyet biztosítani, nem avasodik szobahőmérsékleten sem.
Rendezés:

Vizes vajtartó, bordó/zöld

Cikkszám: 686
A vizes vajtartó használatával nem kell a vajat hűtőszekrényben tárolni, mégsem avasodik meg, ellenben kenhető állagú marad. 
Raktáron
7.290 Ft

Vizes vajtartó, fehér

Cikkszám: 684

A vajat nem kell hűtőben tárolni, így kenhető marad

Raktáron
7.290 Ft

Vizes vajtartó több színben

Cikkszám: 033

Reggelente belefutunk sokszor abba a problémába, hogy gyorsan szeretnénk összedobni a szendvicsünket, de a kenyér megvajazásával mindig megszenvedünk a vaj keménysége miatt. Ez a vizes vajtartó megoldást nyújt erre a problémára!
A felső részének oldalára kenjük rá a vajat. Az aljába töltsünk vizet. Illesszük össze a két részt. A víz megtartja a vaj frissességét. Így nem avasodik, nem kell hűtőben tárolni. Mosogatógépben mosható.

Méretek:

  • Magasság: kb. 10 cm
Raktáron
4.990 Ft

Vizes vajtartó

Cikkszám: 477

Mosogatógépben mosható.

Méretek:

  • Magasság: kb. 10 cm
  • Átmérő: kb. 9,5 cm
Raktáron
4.990 Ft