Az oldalunk használhatóságának érdekében sütiket (cookie) használ, amelyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találja.

Rendben
Termékek Menü

Vajtartók, vizes vajtartók

Reggeli tálalásakor fontos szerepet tölthet be a vajtartó. A klasszikus vajtartó sokáig hidegen tartja a vajat, nem olvad ki egyhamar. Ha a vizes vajtatót választjuk, megkönnyítjük magunknak a reggeli elkészítését, mert a víznek köszönhetően kenhető marad a vaj, és még a hűtőben sem kell neki helyet biztosítani, nem avasodik szobahőmérsékleten sem.
Rendezés:
Cikkszám: 637
Vajtartó fedéllel, barna színben
Raktáron
4.990 Ft
Cikkszám: 636
Vajtartó fedéllel, zöld színben
Raktáron
4.990 Ft
Cikkszám: 686
A vizes vajtartó használatával nem kell a vajat hűtőszekrényben tárolni, mégsem avasodik meg, ellenben kenhető állagú marad. 
Raktáron
4.990 Ft
Cikkszám: 684

A vajat nem kell hűtőben tárolni, így kenhető marad

Raktáron
4.990 Ft
Cikkszám: 773
Raktáron
1.890 Ft
Cikkszám: 033

Reggelente belefutunk sokszor abba a problémába, hogy gyorsan szeretnénk összedobni a szendvicsünket, de a kenyér megvajazásával mindig megszenvedünk a vaj keménysége miatt. Ez a vizes vajtartó megoldást nyújt erre a problémára!
A felső részének oldalára kenjük rá a vajat. Az aljába töltsünk vizet. Illesszük össze a két részt. A víz megtartja a vaj frissességét. Így nem avasodik, nem kell hűtőben tárolni. Mosogatógépben mosható.

Méretek:

  • Magasság: kb. 10 cm
Raktáron
2.990 Ft
Névnapok

Ma 2019. május 21., Konstantin napja van.

Holnap Júlia, Rita napja lesz.

Támogatónk


Támogatónk az őrségi Múltidéző Porta Vendégház!

Instagram

 

  Agyagedények