Az oldalunk használhatóságának érdekében sütiket (cookie) használ, amelyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találja.

Vizes vajtartók

Nagyanyáink a kútba eresztették le a vajat, hogy megóvják az avasodától. Manapság ez már nem egy reális tárolási mód, hiszen a hűtőben sokáig eláll a vaj, itt viszont nagyon megkeményedik.
Mindkét problémára van megoldás, hiszen vizes vajtartó alkalmazásával elkerülhetjük az avasodást is, és bármikor ehetünk vajat, nem kell előre kivenni a hűtőszekrényből. 

Ahol van a háztartásban vizes vajtartó, ott a vajaskenyér nem feltétlenül egy előre megtervezett étkezés, az edény ezt a gondot megoldja.

A két részből álló edényke aljába vizet kell tölteni, a tetejébe "beleszuszakolni" a kicsit megpuhult vajat, és belefordítani a vizes aljba. A víz légmentesen lezárja a vajat, így nem sárgul, és nem avasodik meg, viszont bármikor kenhető állagú. 

Nagyon fontos, hogy a vajat a TELJESEN SZÁRAZ edénybe tegyük, így nem fog kicsúszni belőle!

Rendezés:

Vizes vajtartó, bordó/zöld

Cikkszám: 686
A vizes vajtartó használatával nem kell a vajat hűtőszekrényben tárolni, mégsem avasodik meg, ellenben kenhető állagú marad. 
Raktáron
7.290 Ft

Vizes vajtartó, fehér

Cikkszám: 684

A vajat nem kell hűtőben tárolni, így kenhető marad

Raktáron
7.290 Ft

Vizes vajtartó több színben

Cikkszám: 033

Reggelente belefutunk sokszor abba a problémába, hogy gyorsan szeretnénk összedobni a szendvicsünket, de a kenyér megvajazásával mindig megszenvedünk a vaj keménysége miatt. Ez a vizes vajtartó megoldást nyújt erre a problémára!
A felső részének oldalára kenjük rá a vajat. Az aljába töltsünk vizet. Illesszük össze a két részt. A víz megtartja a vaj frissességét. Így nem avasodik, nem kell hűtőben tárolni. Mosogatógépben mosható.

Méretek:

  • Magasság: kb. 10 cm
Raktáron
4.990 Ft

Vizes vajtartó

Cikkszám: 477

Mosogatógépben mosható.

Méretek:

  • Magasság: kb. 10 cm
  • Átmérő: kb. 9,5 cm
Raktáron
4.990 Ft