Vizes vajtartók
Nagyanyáink a kútba eresztették le a vajat, hogy megóvják az avasodától. Manapság ez már nem egy reális tárolási mód, hiszen a hűtőben sokáig eláll a vaj, itt viszont nagyon megkeményedik.
Mindkét problémára van megoldás, hiszen vizes vajtartó alkalmazásával elkerülhetjük az avasodást is, és bármikor ehetünk vajat, nem kell előre kivenni a hűtőszekrényből.
Ahol van a háztartásban vizes vajtartó, ott a vajaskenyér nem feltétlenül egy előre megtervezett étkezés, az edény ezt a gondot megoldja.
A két részből álló edényke aljába vizet kell tölteni, a tetejébe "beleszuszakolni" a kicsit megpuhult vajat, és belefordítani a vizes aljba. A víz légmentesen lezárja a vajat, így nem sárgul, és nem avasodik meg, viszont bármikor kenhető állagú.
Nagyon fontos, hogy a vajat a TELJESEN SZÁRAZ edénybe tegyük, így nem fog kicsúszni belőle!
Vizes vajtartó, bordó/zöld
Termékeink bevizsgált, ólommentes máz felhasználásával készülnek.
Vizes vajtartó, fehér
A vajat nem kell hűtőben tárolni, így kenhető marad
Termékeink bevizsgált, ólommentes máz felhasználásával készülnek.
Vizes vajtartó több színben
Reggelente belefutunk sokszor abba a problémába, hogy gyorsan szeretnénk összedobni a szendvicsünket, de a kenyér megvajazásával mindig megszenvedünk a vaj keménysége miatt. Ez a vizes vajtartó megoldást nyújt erre a problémára!
A felső részének oldalára kenjük rá a vajat. Az aljába töltsünk vizet. Illesszük össze a két részt. A víz megtartja a vaj frissességét. Így nem avasodik, nem kell hűtőben tárolni. Mosogatógépben mosható.
Termékeink bevizsgált, ólommentes máz felhasználásával készülnek.
Méretek:
- Magasság: kb. 10 cm
Vizes vajtartó
Mosogatógépben mosható.
Termékeink bevizsgált, ólommentes máz felhasználásával készülnek.
Méretek:
- Magasság: kb. 10 cm
- Átmérő: kb. 9,5 cm