Az oldalunk használhatóságának érdekében sütiket (cookie) használ, amelyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találja.

Gyakori kérdések

Van szállítási költség?
Igen, 1 600 Ft a szállítási költség. Utánvétes fizetés esetén ezen felül 400 Ft utánvételi díjat számolunk fel, tehát összesen maximum 2 000 Ft a kiszállítás díja.
Hogyan tudok fizetni?
Helyszíni átvételnél készpénzzel és bankkártyával, kiszállítás esetén utánvéttel tud fizetni, illetve előre utalásra is van lehetőség a 10401914-50526851-74901005 számlaszámra.
Kiszállításnál mennyi idő múlva kapom meg a rendelésem?
Rendelés leadásától számítva 3-5 munkanap alatt a futár kiszállítja Önnek a csomagot. De kollégánk minden esetben felveszi Önnel a kapcsolatot egyeztetés céljából.
Ha helyszíni átvételt választok, akkor mennyi az átfutási idő?
Általában azonnal átvehető a termék a 1181 Bp. Üllői út 487. szám alatti Fazekasboltunkban nyitvatartási időben. De kollégánk minden esetben felveszi Önnel a kapcsolatot egyeztetés céljából.
Ajándékutalvánnyal szeretnék fizetni. Mi a teendőm?
Ha kosárba tette a termékeket, a Kosár oldalon talál egy "Kupon beváltása" mezőt. Ide gépelje be az ajándékutalvány hátoldalán lévő vonalkód alatti számsort, majd nyomja meg a "Beváltás" gombot. Ekkor az ajándékutalvány összegét levonjuk a vásárlásából, és a végösszegnél már a csökkentett árat látja. Minimális kosárérték az ajándékutalvány értéke lehet, kevesebb összegre nem tudja beválatni utalványunkat.