Az oldalunk használhatóságának érdekében sütiket (cookie) használ, amelyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találja.

Különleges tál a karácsonyi előkészületekhez

Az agyag tazsin tál Marokkó jellegzetes edénye. Speciális formájú tetejének köszönhetően az étel párolódik, így megtartja a zöldségek vitamintartalmát és aromáját. Húsok is ugyanúgy elkészíthetők benne, mint a zöldségek, gyümölcsök.
Ha igazi marokkói fogást szeretnénk készíteni, mediterrán fűszereket ajánlunk: gyömbért, fahéjat, köményt, kurkumát. Az ételt igazán feldobja egy kis mazsola, vagy füge. Köretként tálalhatunk hozzá kuszkuszt. 
Amennyiben ragaszkodunk a magyar hagyományokhoz, pompás sültet készíthetünk benne. 
Akármelyik konyha ételét tervezzük karácsonyi ebédre, az biztos, hogy ízletes fogással kedveskedhetünk szeretteinknek.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír