Az oldalunk használhatóságának érdekében sütiket (cookie) használ, amelyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találja.

Süssünk-főzzünk kemencében!

Itt a jó idő, végre élvezhetjük a kert előnyeit. Ha van kinti kemencénk, vagy tűzrakó helyünk, lehetőségünk van szabad tűzön vagy kemencében remek étkeket készíteni. Mielőtt elkezdünk tanakodni, mit is főzzünk: bármelyik ételt meg lehet főzni kint is, és még ízletesebb is lesz.

Csak egy jó agyag sütő- vagy főzőedény szükséges hozzá (na meg persze az alapanyagok), és ha még a szívünket is belefőzzük, mennyei ételeket készíthetünk. Legyen szó csülkös bablevesről, kenyérlángosról, sült csirkéről, vagy egy jó marhapörköltről.


Az alábbi edényekre mindenképpen szüksége lesz a kerti főzéshez:

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír