Az oldalunk használhatóságának érdekében sütiket (cookie) használ, amelyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találja.

Gyümölcsmosóval könnyebb!

Mindig mondták szüleink, hogy együnk gyümölcsöt, mert egészséges. Na de milyen gyümölcsöket együnk, melyek a legjobbak szervezetünk számára? Mert sokféle hazai és külföldről származó gyümölcs is kapható manapság. 

Nos, hallottunk egy olyan verziót, hogy mindig az a gyümölcs a legjobb, ami megterem a környezetünkben, ahova születtünk, ahol élünk. Nem csak azért, hogy a hazai termelőket részesítsük előnyben - bár ez sem utolsó szempont - hanem mert ezekben a gyümölcsökben lévő vitaminokra van a szervezetünknek legjobban szüksége, ezeket tudja testünk legjobban hasznosítani. 

Most, hogy bőséggel meg vagyunk áldva finomabbnál finomabb, hazai, nyári gyümölcsökkel, praktikus lehet a háznál egy gyümölcsmosó edény. Ha befőzni szeretnénk, vagy csak enni magában feldolgozatlanul az idei termést, könnyen át tudjuk mosni a gyümölcsmosó tálban a nagyobb mennyiséget is. Szép virágformájú, lyukacsos kialakításának köszönhetően gyorsan lecsöpög róla a felesleges víz. A kerámia gyümölcsmosó hasznossága mellett meg kell említenünk esztétikai előnyét is, a régi konyhák értékeit képviseli kialakításával. Jól mutat a konyhaasztalon.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kattintson a gyümölcsmosó kifejezésre.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír