Az oldalunk használhatóságának érdekében sütiket (cookie) használ, amelyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találja.

Rendben
Termékek Menü

Gyümölcsmosóval könnyebb!

Mindig mondták szüleink, hogy együnk gyümölcsöt, mert egészséges. Na de milyen gyümölcsöket együnk, melyek a legjobbak szervezetünk számára? Mert sokféle hazai és külföldről származó gyümölcs is kapható manapság. 

Nos, hallottunk egy olyan verziót, hogy mindig az a gyümölcs a legjobb, ami megterem a környezetünkben, ahova születtünk, ahol élünk. Nem csak azért, hogy a hazai termelőket részesítsük előnyben - bár ez sem utolsó szempont - hanem mert ezekben a gyümölcsökben lévő vitaminokra van a szervezetünknek legjobban szüksége, ezeket tudja testünk legjobban hasznosítani. 

Most, hogy bőséggel meg vagyunk áldva finomabbnál finomabb, hazai, nyári gyümölcsökkel, praktikus lehet a háznál egy gyümölcsmosó edény. Ha befőzni szeretnénk, vagy csak enni magában feldolgozatlanul az idei termést, könnyen át tudjuk mosni a gyümölcsmosó tálban a nagyobb mennyiséget is. Szép virágformájú, lyukacsos kialakításának köszönhetően gyorsan lecsöpög róla a felesleges víz. A kerámia gyümölcsmosó hasznossága mellett meg kell említenünk esztétikai előnyét is, a régi konyhák értékeit képviseli kialakításával. Jól mutat a konyhaasztalon.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kattintson a gyümölcsmosó kifejezésre.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír