Az oldalunk használhatóságának érdekében sütiket (cookie) használ, amelyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találja.

Fedeles, kétrészes agyag sütőtál

Dupla sütőtálban zamatosabb a sült csirke!Fedeles két részes agyag sütőtál

Akár rakottkrumplit, akár húst szeretne sütni, a fedeles, két részes, belül mázas sütőtál tökéletes választás az elkészítésükhöz. Még csirkesütésre is alkalmas! Belül mázas, így nem kell előre beáztatni, és bírja a kemencét, sütőt, mikrót. Sokáig melegen tartja az ételt, és fedele külön is használható a köret tálalására.

Tipp: Sült csirke sóágyon: egy kg tengeri sót beleszórunk a cserépedénybe, és rátesszük a csirkét, majd befedjük. Mikor teljesen átsül, zamatos, ropogós sült csirkét kapunk.

Jó étvágyat hozzá!

http://www.agyagedenyek.hu/suto-fozo-edenyek-79/fedeles-ketreszes-agyag-sutotal-kicsi-757

Tartalomhoz tartozó címkék: hír