Az oldalunk használhatóságának érdekében sütiket (cookie) használ, amelyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találja.

Rendben
Termékek Menü

Tudta-e a szabadtéri főzőedényről?

A szabadtéri szűk fenekű cserépedényben főtt ételt nem kell kevergetni főzés közben, mert ha csak az edény egyik oldalát éri hő, akkor egy nem túl sűrű étel, pl. egy jó babgulyás forog benne, így nem ragad le. Pompás étel készíthető benne a szabadtéri főzés semmihez sem fogható íz világával.
 

Ajánljuk szűk fenekű főzőedényeinket:

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Támogatónk


Támogatónk az őrségi Múltidéző Porta Vendégház!

Instagram

 

  Agyagedények

 

Legújabb termékek
3.990 Ft
1.590 Ft
1.990 Ft