Az oldalunk használhatóságának érdekében sütiket (cookie) használ, amelyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találja.

Rendben
Termékek Menü

Mindig kenhető vaj, hűtés nélkül – Mit tud a vizes vajtartó?

Sokan nem is tudják, mennyire pompás találmány a vizes vajtartó

Mivel a vaj hosszú távon megavasodhat, ezért szoktuk hűtőbe tenni. Ennek viszont az a hátránya, hogy használat előtt legalább fél órával ki kell venni a vajat a hűtőből, hogy megolvadjon kicsit, és tudjuk kenni. 
De nem kell többé birkózni a kemény vajjal, vagy várni az ideális puhaságra, mert a vizes vajtartóval nem szükséges a hűtőben tárolni a vajat! Ugyanis a vízbe fordított vaj nem érintkezik levegővel, így nem indul el az avasodás folyamata.

Használata: A felső részébe kenjük bele a szobahőmérsékletű vajat. Az alsó részét töltsük meg vízzel, majd a tetejét a vajjal együtt fordítsuk bele a vízbe. Saját tapasztalat alapján állíthatjuk, hogy nem fog kicsúszni belőle a vaj, és nem fog elindulni az avasodás folyamata. Egy hónapig biztos nem, azon túl elfogyott a teszt vajunk.smiley

Reméljük, felkeltettük az érdeklődésüket a vizes vajtartó iránt. A nagy vajfogyasztóknak érdemes egyet beszerezni otthonra!

 

  

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Támogatónk


Támogatónk az őrségi Múltidéző Porta Vendégház!

Top termékek
Instagram

 

  Agyagedények

 

Legújabb termékek
3.990 Ft
1.590 Ft
1.990 Ft